Prijzen spoedcursus

Snel je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor onze spoedcursus. Een normale rijopleiding duurt normaal gesproken 8 tot 10 maanden maar met een spoedcursus kun je dit verkorten tot 4 a 12 weken.

Tijdens de opleiding heb je steeds twee uur les per dag. De belangrijkste reden om niet meer dan twee uur per dag te lessen is dat de meeste mensen zich niet meer goed kunnen concentreren. Je neemt dan dus minder in je op en hebt vervolgens dus ook meer lessen nodig om je examen te halen.

Alle lessen van de spoedcursus vinden plaats van maandag tot en met zaterdag. Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de spoedcursus is dat je in het bezit moet zijn van een geldig theoriecertificaat, of dat je deze in het begin van je opleiding haalt. Het tijdig van te voren plannen van je opleiding, examen en eventuele Tussentijdse Toets is een ander vereiste.

Zodra de intake les achter de rug is kun je starten met de lessen. Zorg dat je van tevoren een rooster hebt van beschikbare tijden. De kosten van de spoedopleiding zijn gelijk aan die van de rijopleidingen met de normale duur.

Intakeles € 50,- per 1,5 uur

Schrijf nu in of bekijk onze prijzen